Ryhmäilmiö nuorten työpajoilla

Kuvassa nuoria kaulakkain.

Hei sinä nuorten työpajoilla työskentelevä!  

Kaipaatko vinkkejä turvallisten ja vuorovaikutuksellisten nuorten ryhmien rakentamiseen? Etsitkö ideoita, miten ryhmän kanssa voisi käsitellä erilaisia hyvinvointiin liittyviä teemoja?  

Ryhmäilmiö nuorten työpajoilla -koulutus tarjoaa käytännöllisiä ja yksinkertaisia keinoja toimivien ryhmien rakentamiseen ja ryhmien kanssa työskentelyyn nuorten työpajoilla. Hyvinvoiviin ja turvallisiin ryhmiin osallistuminen kehittää nuorten vuorovaikutustaitoja ja ryhmässä toimimisen taitoja.  Ryhmäilmiö nuorten työpajoilla -koulutus pohjautuu Ryhmäilmiö -käsikirjaan.

Koulutuksessa saat tietoa ryhmien kehityksestä ja opit ymmärtämään sekä tukemaan ryhmien eri vaiheita mm. erilaisilla ryhmäyttävillä harjoitteilla. Saat vinkkejä ja ideoita erilaisten teemallisten ryhmätuokioiden järjestämiseen. Ryhmäilmiö -käsikirjan teemoja ovat mm. Kiusaaminen, päihteet, seurustelu ja ystävyys. Koulutus sopii erityisesti uusille työntekijöille.

Ilmoittaudu mukaan 3.5.2022 mennessä: https://q.surveypal.com/Ryhmailmio-nuorten-tyopajoilla-050522

Koulutus toteutetaan Microsoft Teams- alustalla. Linkki koulutukseen lähetetään ilmoittautuneille ennen tilaisuuden alkua.

Lisätietoja:

Niina Himanka.

Himanka Niina

Ehkäisevän päihdetyön asiantuntija 050 549 8714
Katso henkilön esittely