Ryhmäilmiö etsivässä nuorisotyössä -koulutus

Kuvassa nuoria kaulakkain.

Hei sinä etsivä nuorisotyöntekijä!  

Ohjaatko nuorten ryhmiä tai järjestätkö ryhmätoimintaa? Kaipaatko vinkkejä turvallisten ja vuorovaikutuksellisten ryhmien rakentamiseen? Entä ideoita ryhmätapaamisten teemoihin? 

Ryhmäilmiö etsivässä nuorisotyössä -koulutus pohjautuu Ryhmäilmiö -käsikirjaan. Koulutus tarjoaa käytännöllisiä ja yksinkertaisia keinoja toimivien ryhmien rakentamiseen ja ryhmien kanssa työskentelyyn etsivässä nuorisotyössä. Hyvinvoiviin ja turvallisiin ryhmiin osallistuminen kehittää nuorten vuorovaikutustaitoja ja ryhmässä toimimisen taitoja.  

Koulutuksessa saat tietoa ryhmien kehityksestä ja opit ymmärtämään sekä tukemaan ryhmien eri vaiheita mm. erilaisilla ryhmäyttävillä harjoitteilla. Saat vinkkejä ja ideoita erilaisten teemallisten ryhmätuokioiden järjestämiseen. Ryhmäilmiö -käsikirjan teemoja ovat mm. omien raha-asioiden hoitaminen, päivän rytmitys, kannabis, pelaaminen, alkoholi ja juominen. Koulutus on maksuton.

Ilmoittaudu mukaan 10.3.2023 mennessä: https://www.lyyti.in/Ryhmailmio_etsivassa_nuorisotyossa_koulutus_6448

Koulutus toteutetaan Microsoft Teams- alustalla. Linkki koulutukseen lähetetään ilmoittautuneille ennen tilaisuuden alkua.

Lisätietoja:

Niina Himanka.

Himanka Niina

Ehkäisevän päihdetyön asiantuntija 050 549 8714
Katso henkilön esittely