Miten puhua kannabiksesta -koulutus

Kuvassa jalka astumassa katuun maalatun nuolen suuntaan.

Mitä: Koulutuksessa saat lisätietoa kannabiksen käytön ehkäisyyn ja puheeksi ottoon. Koulutuksessa käydään läpi mm. mitä kannabis on ja mitkä ovat sen yleisimmät vaikutukset, mitä seuraamuksia kannabiksen käytöstä voi tulla sekä tuoreita tilastoja kannabiksen käytöstä Suomessa. Koulutuksessa tarjotaan myös vinkkejä ja työkaluja kannabiskeskustelujen sekä puheeksi ottamisen tueksi. Kaikki koulutukseen osallistuneet saavat jälkikäteen koulutusmateriaalin käyttöönsä.

Miksi: Kannabis on yleisin laiton päihde Suomessa. Moni nuorten kanssa työskentelevä kohtaakin omassa arjessaan eri kannabikseen liittyviä teemoja. Tästä johtuen yhä useampi ammattilainen kaipaa perustietoa kannabiksesta sekä vinkkejä kuinka nuorten kanssa voi käydä rakentavaa keskustelua kannabiksesta.

Kenelle: Koulutus on suunnattu erityisesti 2. asteen henkilökunnalle, nuorisopalveluiden työntekijöille, sosiaalialan henkilöstölle sekä kaikille muille aiheesta kiinnostuneille.

Kesto: Koulutuksen kesto on 2 h ja se toteutetaan Microsoft Teams -alustalla. Koulutukseen ilmoittautuneet saavat ilmoittautumisvahvistuksen ja osallistumislinkin sähköpostitse.

Hinta: Koulutus on maksuton.

Ilmoittautuminen päättyy 10.10. klo 12.

Lisätietoja: