Kaikkien kaupunki -koulutus asiakaspalvelutyötä tekeville

Kaikkien kaupunki -koulutus asiakaspalvelutyötä tekeville Oulussa. Maksuttoman koulutuksen tavoitteena on auttaa kohtaamaan päihteitä käyttävä henkilö sujuvasti ja häiritsevänkin käyttäytymisen taustalla olevaa ihmistä kunnioittaen.

Kaikkien kaupunki -koulutus asiakaspalvelutyötä tekeville järjestetään Oulussa keskiviikkona 28.9.2022 klo 13-15 Pohjansalissa, Aleksinkulma, Aleksanterinkatu 9, 90100 Oulu (sisäänkäynti sisäpihan puolelta).

Maksuttoman koulutuksen tavoitteena on auttaa kohtaamaan päihteitä käyttävä henkilö sujuvasti ja häiritsevänkin käyttäytymisen taustalla olevaa ihmistä kunnioittaen. Lähtökohtana on, että päihteitä ongelmallisesti käyttävät ihmiset tulisi nähdä tuen ja avun tarpeessa olevina yksilöinä. Pienikin muutos vuorovaikutuksessa voi helpottaa kanssakäymistä.

Koulutus ei ole puhejudoa, vaan avaamme kuulijoille päihdehäiriöitä ja keskustelemme teemasta yhdessä. Koulutuksessa käydään läpi taustailmiöitä, pohditaan kohtaamiseen liittyviä tilanteita ja ajatusmalleja. Koulutuksen toisessa osiossa paikallinen kokemusasiantuntija kertoo omasta taustastaan päihteiden käyttäjänä ja siitä, miten hän koki kohtaamiset kadulla ja julkisessa tilassa.

Kouluttajana toimii EHYT ry:stä asiantuntija Kim Kannussaari sekä kokemusasiantuntija.
Ilmoittaudu 26.9. mennessä tästä.

Lisätietoja:

Korpela Sinikka

Asiantuntija, Kainuu ja Pohjois-Pohjanmaa 0400 274 833
Katso henkilön esittely