Jäsenyhdistyksen kevätleiri Kaitaniemessä

ryhmä ihmisiä retkellä luonnossa

EHYT ry:n jäsenyhdistys Keski-Uudenmaan vertais- ja kokemusasiantuntijatoiminnan tuki Werkko ry ja Tukihenkilötyö ry järjestävät kevätleirin Kaitaniemen leirikeskuksessa torstaista lauantaihin 12.-14.5.2022.

Olet lämpimästi tervetullut leirille vaikean talvikauden jälkeen viettämään yhteistä aikaa luonnossa ja kohtaamaan erilaisia ihmisiä samojen asioiden äärellä.

Alueella on 5 neljän hengen mökkiä sekä kahdessa päätalossa yhteismajoitusta, mahdollisuus myös telttailuun. Saunoja on 2 kpl ja uiminen on mahdollista. Alueella on myös kota, oma yhteisruokalutila yms.

Leirin ohjelma rakentuu pääosin yhdessä olemiseen, tekemiseen. Sisältää myös ryhmätehtäviä (ulko- ja sisätiloissa), joukkuekilpailun sekä tiedottamista tulevista tapahtumista.

Toivomme sinun ilmoittautuvan 30.4.2022 mennessä maksamalla leirin omavastuumaksun 15 € tilille: FI94 5092 0920 3826 01.

Ilmoitathan selkeästi myös mahdolliset allergiat ja erityisruokavaliot ensisijaisesti alla olevaan sähköpostiin. Ilmoitathan myös, mikäli tarvitset kyytiä esim. Hyvinkään asemalta leiripaikalle.

Mikäli haluat ottaa lemmikkisi mukaan, sekin onnistuu. Varauduthan kuitenkin pieniin rajauksiin lemmikkien kanssa. Pyrimme huomioimaan tämän niin, että lemmikeistä ei olisi liiaksi haittaa esim. allergioista kärsiville.

Tilaisuuden järjestävät EHYT ry:n jäsenyhdistys Werkko ry ja Tukihenkilötyö ry.

Lisätietoja: Jorma Väistö, Werkko ry, s-posti: vaistojorma87@gmail.com, puh. 041 710 8097