Itä-Suomen Aluefoorumi

Ihmisiä tapahtuman kahvitauolla.

Tervetuloa mukaan EHYTin, jäsenyhdistysten ja vapaaehtoisten yhteiseen tilaisuuteen! Aluefoorumit ovat paikallistoimijoiden yhteistyön ja koulutuksen paikkoja.

Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry järjestää jäsenyhdistyksilleen tänä vuonna Aluefoorumitilaisuudet, jotka ovat olleet jo pari vuotta tauolla koronapandemian takia. Aluefoorumit ovat paikallistoimijoiden yhteistyön ja koulutuksen paikkoja.

Tänä vuonna Aluefoorumien teemana on ehkäisevän päihdetyön yhdistystoiminta tulevaisuudessa, johon Aluefoorumeissa pureudumme yhdistyksen käytännön toiminnan näkökulmasta. Tällä kertaa paneudumme siihen, miltä Savuton Suomi 2030 -tavoite näyttäisi yhdistyksen toiminnassa ja millaista ehkäisevän päihdetyön yhdistystoiminta on muuttuneessa toimintaympäristössä. Tilaisuuksiin on varattu runsaasti aikaa yhteiselle keskustelulle ja yhdistysten yhteistyön edistämiselle.

Aluefoorumeihin ovat tervetulleita EHYTin jäsenyhdistykset vapaaehtoisineen. Kustakin yhdistyksestä tilaisuuteen voi osallistua yhteensä kaksi henkilöä.

Itä-Suomen (Pohjois-Savo, Pohjois-Karjala, Etelä-Savo ja Keski-Suomi) Aluefoorumi järjestetään lauantaina 8.10.2022 klo 11-15.00 Pieksämäellä Nuorisotila Weturissa.

Päivän ohjelmassa:

11.00 Lounas

11.30 Tilaisuuden avaus ja esittäytymiskierros

12.15 Savuton Suomi 2023 vapaaehtoisen silmin

13.15 Yhdistystoiminta muuttuneessa toimintaympäristössä

14.15 Voimaannutaan yhdessä

14.30 Palautetta tilaisuudesta ja aikaa keskustelulle

15.00 Kotia kohti!

Ilmoittaudu mukaan 25.9.2022 mennessä tämän linkin kautta (Lyyti-linkki)

Lisätietoja:

Harri Jukkala.

Jukkala Harri

Asiantuntija, Itä-Suomi 0400 274 823
Katso henkilön esittely