Intensiiviverkkokurssien infotilaisuus

Kuvassa nuoria kaulakkain.

Tervetuloa avoimeen infotilaisuuteen kuulemaan EHYT ry:n ajankohtaisista intensiiviverkkokursseista. Intensiiviverkkokurssi on verkkokurssi, joka on avoinna vain tietyn määräajan. Intensiiviverkkokurssilla suoritettavat tehtävät avautuvat kurssin edetessä ja kurssia suoritetaan samanaikaisesti muun ryhmän kanssa. Jokainen kurssille osallistuva voi kuitenkin suorittaa kurssin oman aikataulunsa mukaan.

Infotilaisuudessa käymme läpi myös kurssialustan rekisteröitymisen vaiheet sekä kurssien erilaiset tehtävätyypit. Tutustumme lisäksi verkkokurssialustan muuhun kurssitarjontaan. Tilaisuudessa sinulla on mahdollisuus esittää mitä tahansa kysymyksiä verkkokurssien suorittamiseen ja kurssisisältöihin liittyen. Infotilaisuuden jälkeen voi halutessaan aloittaa opiskelun samalla viikolla avautuvilla nuorisoalan ammattilaisille suunnatuilla intensiiviverkkokursseilla:

  • Kaverituki päihdehuolissa -ohjaajakoulutuksen intensiiviverkkokurssi
  • Nuorten kulttuuri ja päihteet -intensiiviverkkokurssi

Kurssialustalta löydät myös monia muita avoinna olevia verkkokursseja.

Infotilaisuuteen osallistumista ei vaadita kurssille osallistumiseksi eikä infotilaisuuteen osallistuminen sido kurssin suorittamiseen. Tule siis rohkeasti kuulemaan mistä on kyse!

Infotilaisuuden järjestää Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry:n Nuorisoalan Osaamiskeskustoiminta. Tilaisuuteen ei tarvitse erikseen ilmoittautua.

HUOM! Ajankohta muuttunut!
Infotilaisuus perjantaina 26.5.2023 klo 13.00-14.00. Suora Teams-linkki: Liity kokoukseen napsauttamalla tästä.

Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry:n kurssialustan löydät osoitteesta ehytkouluttaa.fi

Lisätietoja:

Niina Himanka.

Himanka Niina

Ehkäisevän päihdetyön asiantuntija 050 549 8714
Katso henkilön esittely