Ehkäisevän päihdetyön osaaja -työpaja Pohjois-Suomen kuntien ehkäisevää päihdetyötä suunnitteleville

Kaksi henkilöä lyö ylävitosen.

EHYT järjestää työpajan Pohjois-Suomen kuntien ehkäisevää päihdetyötä suunnitteleville henkilöille.

EHYT järjestää maksuttoman työpajan Pohjois-Suomen kuntien ehkäisevää päihdetyötä suunnitteleville henkilöille. Työpaja järjestetään torstaina 22.9.2022 klo 13.00-16.00 Teams-alustalla. 

Työpaja on suunnattu Pohjois-Suomen ept-yhdyshenkilöille ja -koordinaattoreille (Pohjois-Pohjanmaa, Kainuu ja Lappi), jotka suunnittelevat ehkäisevää päihdetyötä kunnissa. Tilaisuuteen ovat tervetulleita myös monialaiset työryhmät, ept-toimielimen sekä muut toimijat kuten järjestöt, jotka tekevät ehkäisevää päihdetyötä kunnissa. Työpaja on suunnattu myös hyvinvointialueiden ehkäisevää päihdetyötä suunnitteleville. Työpajaan otetaan 60 osallistujaa.

Työpajan tavoitteena on saada välineitä suunnitella konkreettisesti kunnan ehkäisevää päihdetyötä. Työpajassa on tavoitteena saada välineitä kaikkia ikäryhmiä koskevan ehkäisevän päihdetyön suunnitteluun kunnassa. Tavoitteena on myös tunnistaa jo olemassa olevaa ehkäisevää päihdetyötä sekä saada ideoita toisten kuntien hyviä käytännöistä. 

Teemoina muun muassa: 

  1. Kuntalaisten ja järjestöjen osallistaminen  
  1. Monialainen ept kunnassa  
  1. Ept-suunnitelma käytännössä 
  1. Hyvinvointialueyhteistyö  

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu työpajaan viimeistään 19.9.2022 ilmoittaudu tästä
Ilmoittautuneille lähetetään ilmoittautumisvahvistus ja osallistumislinkki sähköpostiin pari päivää ennen koulutuksen alkua.

Lisätietoja

Korpela Sinikka

Alue- ja järjestötyön osaston päällikkö 0400 274 833
Katso henkilön esittely
Saija Himanka.

Himanka Saija

Asiantuntija, Pohjois-Suomi 050 439 1610
Katso henkilön esittely