Ryhmäilmiö työpajoilla -koulutus

Kuvassa nuoria kaulakkain.

Hei sinä työpajoilla työskentelevä!  

Kaipaatko vinkkejä turvallisten ja vuorovaikutuksellisten nuorten ryhmien rakentamiseen? Etsitkö ideoita, miten ryhmän kanssa voisi käsitellä erilaisia hyvinvointiin liittyviä teemoja?  

Ryhmäilmiö työpajoilla -koulutus tarjoaa käytännöllisiä ja yksinkertaisia keinoja toimivien ryhmien rakentamiseen ja ryhmien kanssa työskentelyyn nuorten työpajoilla. Hyvinvoiviin ja turvallisiin ryhmiin osallistuminen kehittää nuorten vuorovaikutustaitoja ja ryhmässä toimimisen taitoja.  Ryhmäilmiö työpajoilla -koulutus pohjautuu Ryhmäilmiö -käsikirjaan.

Koulutuksessa saat tietoa ryhmien kehityksestä ja opit ymmärtämään sekä tukemaan ryhmien eri vaiheita mm. erilaisilla ryhmäyttävillä harjoitteilla. Saat vinkkejä ja ideoita erilaisten teemallisten ryhmätuokioiden järjestämiseen. Ryhmäilmiö -käsikirjan teemoja ovat mm. Kiusaaminen, päihteet, seurustelu ja ystävyys. Koulutus sopii erityisesti uusille työntekijöille.

Ilmoittaudu mukaan 7.9.2022 mennessä: https://www.lyyti.in/Ryhmailmio_tyopajoilla_5794

Koulutus toteutetaan Microsoft Teams- alustalla. Linkki koulutukseen lähetetään ilmoittautuneille ennen tilaisuuden alkua.

Lisätietoja:

Niina Himanka.

Himanka Niina

Ehkäisevän päihdetyön asiantuntija 050 549 8714
Katso henkilön esittely