Ryhmäilmiö työpajoilla -koulutus

Kuvassa nuoria kaulakkain.

Hei sinä työpajalla työskentelevä!  

Kaipaatko vinkkejä turvallisten ja vuorovaikutuksellisten ryhmien rakentamiseen työpajaympäristössä? Etsitkö ideoita, miten voisit ryhmäsi kanssa käsitellä erilaisia hyvinvointiin liittyviä teemoja?  

Ryhmäilmiö työpajoilla -koulutus tarjoaa käytännöllisiä ja yksinkertaisia keinoja toimivien ryhmien rakentamiseen sekä ryhmien kanssa työskentelyyn työpajoilla. Hyvinvoiviin ja turvallisiin ryhmiin osallistuminen kehittää valmentautujien vuorovaikutustaitoja sekä ryhmässä toimimisen taitoja. Toimivaan ryhmään kiinnittyminen motivoi valmentautujaa myös pitämään huolta itsestään. 

Ryhmäilmiö työpajoilla -koulutus pohjautuu Ryhmäilmiö -käsikirjaan.

Koulutuksessa saat tietoa ryhmien kehityksestä ja opit ymmärtämään sekä tukemaan ryhmien eri vaiheita mm. erilaisilla ryhmäyttävillä harjoitteilla. Saat vinkkejä ja ideoita erilaisten teemallisten ryhmätapaamisten järjestämiseen. Näitä teemoja ovat esimerkiksi omien raha-asioiden hoitaminen, päivän rytmitys, kannabis, pelaaminen, alkoholi ja juominen.

Ilmoittaudu mukaan 10.2.2023 mennessä: https://www.lyyti.in/Ryhmailmio_tyopajoilla_koulutus_6130

Koulutus toteutetaan Microsoft Teams- alustalla. Linkki koulutukseen lähetetään ilmoittautuneille ennen tilaisuuden alkua. Koulutuksesta ei tehdä tallennetta. Koulutus on maksuton.

Lisätietoja:

Niina Himanka.

Himanka Niina

Ehkäisevän päihdetyön asiantuntija 050 549 8714
Katso henkilön esittely