Joulun yrityslahjoitukset

Jouluna yksinäisyys, vähäosaisuus ja päihdeongelmat korostuvat – se ei todellakaan ole juhlaa kaikille. EHYT ry haluaa omalta osaltaan auttaa ja järjestää joulukeräyksen, että joulu tulisi jokaiselle. Kutsumme Sinut ja yrityksesi mukaan auttamaan lähimmästäsi. Elämäntilanteet vaihtelevat ja välillä edessä voi olla vaikea tilanne ja huolta. Syyt voivat olla monenlaisia. Tee lahjoitus, jolla on merkitystä. Lahjoita jo tänään.

Piirroskuvassa joulunviettäjiä. Joulupallossa lukee lahjoita.

Lahjoita joulujuhla

Jouluna kaikilla pitäisi olla mahdollisuus kokoontua yhteen ja syödä hyvin. Auta meitä tuomaan joulu jokaiselle, ja lahjoita joulujuhla Elokolokävijälle.

EHYT ylläpitää kuutta päihteetöntä kohtaamispaikkaa eli Elokoloa eri puolella Suomea. Autamme Elokoloissa eri-ikäisiä ihmisiä, jotka kohtaavat yksinäisyyttä ja ovat vaarassa joutua syrjään ja jäämään osattomiksi yhteiskunnasta ja yhteisöistä. Linkistä voit katsoa Elokolotyöstämme kertovan videon sekä tutustua tarkemmin toimintaamme.

Parempi aamu alkaa lämpimänä höyryävällä puurolla, ja aivan erityisesti näin on jouluna. Jouluna järjestämme joulujuhlan, jossa vähävaraisille Elokolojen kävijöille tarjotaan yhteinen jouluateria. Nyt tarvitaan tekoja lähimmäisten tueksi – lahjoita Elokololaiselle joulujuhla.

Lahjoita puheaikaa Päihdeneuvonnassa

Joulu on myös päihdeneuvonnan sesonki, valitettavasti. Auta meitä turvaamaan kuunteleva ammattilainen Päihdeneuvonnassa apua tarvitsevalle.

Kun oma tai läheisen päihteiden käyttö huolettaa, Päihdeneuvonta-puhelinpalveluumme soittamalla kuka tahansa voi saada ammattilaiselta apua, tukea ja neuvoja anonyymisti ja maksutta. Apua puhelimitse saa vuorokauden ympäri 365 päivänä vuodessa. Koronan aikana puhelujen määrä on kasvanut 30 prosenttia. Nykyisillä resursseilla pystymme vastaamaan vain noin joka toiseen puheluun.

Joulu ei ole kaikille ilon ja valon juhla, erityisesti jos perheessä on ongelmallista päihteiden käyttöä. Lahjoittamalla varmistat, että ammatilaisia on riittävästi vastaamassa avun tarvitsijoille, kun hätä on suurin.

Lahjoita kyläily nettimummolaan

Visiitti mummolaan tuo iloa. Auta meitä tarjoamaan lapselle aimo annos rakkautta ja lahjoita 30 eurolla kyläily Muruset-nettimummolaan. Mummin tai vaarin läsnäolo on tärkeä tuki monelle lapselle ja perheelle. Kaikilla ei kuitenkaan ole tätä tärkeää turvaverkkoa. EHYTin ylläpitämä Muruset-verkkopalvelu on verkkomummola lapsille ja nuorille. Muruset-chatissa isovanhemmat tarjoavat kuuntelevan korvan arjen isoille ja pienille asioille sekä aimo annoksen rakkautta sitä tarvitsevalle.

Korona-aika on vaikuttanut paljon monen lapsen ja nuoren arkeen ja ihmissuhteisiin. Eristyksissä oleminen ja siitä johtuva ihmissuhteiden vähentyminen on monelle raskasta ja haittaa hyvinvointia ja jaksamista. Tarvitsemme paljon erilaisia matalan kynnyksen kohtaamispaikkoja, jotka vastaavat lasten ja nuorten tarpeeseen tulla kuulluksi ja kohdatuksi. Muruset koetaan erittäin lämpöisiksi, kuunteleviksi ja kannustaviksi isovanhemmiksi. Tee lahjoitus, jotta lapsi tulee kuulluksi.

Auta meitä tuomaan joulu jokaiselle
Voit tehdä lahjoituksen suoraan tilille:
FI74 1555 3000 1145 39
NDEAFIHH
Laita viitteeksi lahjoituskohde. ”Elokolo”, ”Päihdeneuvonta” tai ”Muruset”

Rahankeräyslupa RA/2021/1141. Lupa on voimassa toistaiseksi koko maassa Ahvenanmaata lukuun ottamatta.

Lämmin kiitos avustasi ja hyvää joulua!