Rahapelihaitat järjestöissä -koulutus

Toimitko järjestössä tai yhdistyksessä työntekijänä tai vapaaehtoisena? Haluatko lisätä järjestösi osaamista rahapelihaittojen ehkäisyssä?

Ihmisiä pöydän ympärillä
Kuva: Jukka Rapo

Järjestötoimijoille (työntekijät ja vapaaehtoiset) suunnatun Rahapelihaitat järjestöissä -koulutuksen tavoitteena on järjestöjen tietoisuuden lisääminen rahapelihaitoista. Koulutuksen jälkeen järjestötoimijat osaavat tunnistaa rahapelihaittoja omassa järjestössään ja toimia rahapelihaittojen ehkäisemiseksi. Koulutus sisältää tietoa ja toimintamalleja muun muassa rahapelaamisen puheeksiotosta.

Miksi?

Monet järjestöt ovat kiinnostuneita rahapelihaittojen ehkäisystä, mutta kokevat tarvitsevansa lisätietoa aiheesta. Rahapelihaitat järjestöissä -koulutus lisää järjestöjen ja yhdistysten tietoisuutta ja osaamista rahapelihaitoista ja niiden ehkäisystä, riskitason rahapelaamisen ja ongelmallisen rahapelaamisen tunnistamisesta sekä rahapelaamisen puheeksiotosta. Koulutuksessa saa tietoa myös ongelmallisesti pelaavien apu-, tuki- ja hoitopalveluista sekä toimintamalleista ja materiaaleista.

Kenelle?

Järjestötoimijoille (työntekijät ja vapaaehtoiset)

Hinta

150e/järjestö (osallistujia max. 100 henkeä) + kouluttajan mahdolliset matkakulut.

Huom! EHYT ry:n jäsenyhdistyksille koulutus on maksuton.

Kesto ja koulutusympäristö

Verkossa Teams-ympäristössä pidettävä koulutus kestää 2h ja sisältää keskustelua ja harjoituksia. Mahdollisuus myös livekoulutukseen, jolloin minimiosallistujamäärä 10 henkeä.

Kouluttajina toimivat EHYT ry:n asiantuntijat. Jokainen koulutukseen osallistunut voi hakea sähköistä osaamismerkkiä.

Osa koulutuksista toteutetaan yhteistyössä SOSTE Suomen sosiaali ja terveys ry:n kanssa.

Katso myös EHYTin avoimet rahapelikoulutukset Tapahtumakalenterista.

Lisätietoa ja tiedustelut:

Vakkuri Johanna

Asiantuntija, rahapelihaittojen ehkäisy 040 724 5513
Katso henkilön esittely