Toisen asteen webinaarivanhempainilta

Valintojen viidakossa nuoret tarvitsevat tukea sekä ohjausta omasta terveydestä ja hyvinvoinnista huolehtimiseen. Huoltaja voi osaltaan tukea nuorta näissä asioissa. Tule kuulemaan hyödyllistä tietoa ja hyviä keinoja päihdeteeman käsittelyyn oman nuoren kanssa.

äiti ja tytär

Kenelle?

Lukioissa ja ammatillisissa oppilaitoksissa opiskelevien nuorten vanhemmille, hyödyllinen myös oppilaitoksen opettajille ja muulle henkilökunnalle.

Mitä?

Webinaarivanhempainillat tarjoavat aluekohtaista tietoa nuorten päihteiden käytön tilanteesta ja ajankohtaisia faktoja päihteistä. Lisäksi vanhempainillasta saa käytännön läheisiä keinoja siihen, miten aikuis – tuvan nuoren kanssa voi keskustella päihteistä.

Miksi?

Aikuistuvalla nuorella on jo omia mielipiteitä ja arvotuksia päihteiden käytön suhteen. Keskustelu vanhemman kanssa tarjoaa nuorelle erilaisia näkökulmia. Nuori voi yhdessä vanhemman kanssa pohtia mielipiteiden eroja ja yhtäläisyyksiä, ja oppia uutta. Nuoren kasvulle on tärkeää, että myös päihdeteemasta voi keskustella vanhemman kanssa ja samalla kokea, että vanhempi kulkee rinnalla ja tukee, vaikka nuori on kohta jo aikuinen.

Miten?

Vanhempainilta toteutetaan yhteistyössä oppilaitoksen kanssa etätapahtumana

Hinta:

150€ / 1h

Lisätietoja

Anu Rautama.

Rautama Anu

Koulutussuunnittelija 050 325 9273
Katso henkilön esittely