Toisen asteen webinaarivanhempainilta

Valintojen viidakossa nuoret tarvitsevat tukea sekä ohjausta omasta terveydestä ja hyvinvoinnista huolehtimiseen. Huoltaja voi osaltaan tukea nuorta näissä asioissa. Tule kuulemaan hyödyllistä tietoa ja hyviä keinoja päihdeteeman käsittelyyn oman nuoren kanssa.

äiti ja tytär

Sain koulutuksesta paljon ajatuksia paitsi vanhemmuuteen, niin myös omaan työhöni.

Osallistujan palaute 2021

Kenelle?

Lukioissa ja ammatillisissa oppilaitoksissa opiskelevien nuorten huoltajille, hyödyllinen myös oppilaitoksen opettajille ja muulle henkilökunnalle.

Mitä?

Webinaarivanhempainillat tarjoavat aluekohtaista tietoa nuorten päihteiden käytön tilanteesta ja ajankohtaisia faktoja päihteistä. Lisäksi illasta saa käytännön läheisiä keinoja siihen, miten aikuistuvan nuoren kanssa voi keskustella päihteistä.

Koulutuksesta jäi mieleen muistutus, että keskustelee nuoren kanssa vasta kun on tilanne rauhoittunut ja kiittää että lapsi tuli kotiin.

Osallistujan palaute 2021

Miksi?

Aikuistuvalla nuorella on jo omia mielipiteitä ja arvotuksia päihteiden käytön suhteen. Keskustelu huoltajan kanssa tarjoaa nuorelle erilaisia näkökulmia. Yhdessä voidaan pohtia mielipiteiden eroja ja yhtäläisyyksiä, ja oppia uutta. Nuoren kasvulle on tärkeää, että myös päihdeteemasta voi keskustella huoltajan kanssa ja samalla kokea, että tämä kulkee rinnalla ja tukee, vaikka nuori on kohta jo aikuinen.

Miten?

Vanhempainilta toteutetaan yhteistyössä oppilaitoksen kanssa etätapahtumana

Hinta:

200 € / 1-1.5h etätapahtuma

Tilaukset:

Ohjeet tilaajalle

Peruutusehdot

Lisätietoja:

Anu Rautama.

Rautama Anu

Asiantuntija, toinen aste 050 325 9273
Katso henkilön esittely