Päihdepäivät

Päihdepäivät on Suomen suurin päihdeaiheinen koulutus- ja verkostoitumistapahtuma. Päihdepäivät järjestetään vuosittain.

Päihdepäivät kuvitus opiskelija tietokoneella - verkkotapahtuma

Päihdepäivät on EHYT ry:n ja Ehkäisevän päihdetyön järjestöverkoston yhteinen kaksipäiväinen koulutustapahtuma sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille, vapaaehtoisille ja päättäjille. Päihdepäivät järjestetään vuosittain.

Päihdepäivät 2022 – Marginaalista samanarvoiseksi

Päihdepäivät on Suomen suurin päihdeaiheinen koulutustapahtuma sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille, vapaaehtoisille ja asiantuntijoille. Tämän vuoden Päihdepäivät järjestetään 11.–12.5. virtuaalitapahtumana.

Tapahtumassa on 16 erilaista seminaaria mm. stigman purkamisesta, nikotiinittomuustyöstä, ehkäisevästä päihdetyöstä sekä menetelmiä kohtaamiseen ja puheeksiottoon. Päihdepäivillä on alan laajin ja erikoistunein messuosasto.

Osta lippusi Päihdepäiville 24.1. alkaen

Blogeja ja ilmaisohjelma julkaistaan kevään aikana Päihdepäivien verkkosivuilla. Voit seurata Päihdepäivien etenemistä Facebook-tapahtumassa sekä Twitterissä #päihdepäivät.

Myös vuoden 2021 Päihdepäivät järjestettiin koronapandemian aiheuttaman poikkeustilanteen vuoksi verkkotapahtumana. Toukokuussa järjestetty tapahtuma oli todella onnistunut kokemus verkkotapahtumasta.

Verkkotapahtuma tavoitti 1602 osallistujaa, ja se oli osallistujamäärältään tähän mennessä suurin. Verkkotapahtumaa pidettiin erittäin onnistuneena ja varsinkin tapahtuma-alusta sai kiitosta. Monen mielestä tapahtuma oli jopa paras verkkoon siirretty messutapahtuma.

Päihdepäivät-tapahtumaa järjestää vuosittain EHYT ry ja Ehkäisevän päihdetyön järjestöverkosto.

Päihdepäivistä voit lukea lisää osoitteessa www.päihdepäivät.fi

Videolla tunnelmia vuoden 2018 Päihdepäiviltä Kulttuuritalolta.

Lisätietoja

Cilla Schroeder.

Schroeder Cilla

Asiantuntija 050 407 4130
Katso henkilön esittely