Päihdepäivät

Päihdepäivät on Suomen suurin päihdeaiheinen koulutus- ja verkostoitumistapahtuma. Päihdepäivät järjestetään vuosittain.

Päihdepäivät on EHYT ry:n ja Ehkäisevän päihdetyön järjestöverkoston yhteinen kaksipäiväinen koulutustapahtuma sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille, vapaaehtoisille ja päättäjille. Päihdepäivät järjestetään vuosittain.

Päihdepäivät 2023: Uuden äärellä – menetelmiä ja kohtaamisia

Päihdepäivät järjestetään seuraavan kerran läsnätapahtumana 10.-11.5.2023 Helsingin Kulttuuritalolla. Tapahtuman kumppanina on MIELI Suomen Mielenterveys ry.

Päihdepäivät on Suomen suurin päihdeaiheinen koulutustapahtuma sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille, vapaaehtoisille ja asiantuntijoille. Vuoden 2023 teema on Uuden äärellä – menetelmiä ja kohtaamisia. Tapahtumassa on 16 seminaaria, ja Päihdepäivien messualueella näytteilleasettajat järjestöistä, yrityksistä ja julkiselta sektorilta tarjoavat infoa ja palveluja tapahtuman kahden päivän ajan.

Voit seurata Päihdepäivien etenemistä Twitterissä #päihdepäivät.

Osta edullisempi earlybird-lippu Päihdepäiville 1.2. alkaen!

Vuoden 2022 Päihdepäivät järjestettiin koronapandemian aiheuttaman poikkeustilanteen vuoksi verkkotapahtumana. Toukokuussa järjestetty tapahtuma oli todella onnistunut kokemus verkkotapahtumasta.

Verkkotapahtuma tavoitti noin 1000 osallistujaa. Tapahtumassa oli 16 seminaaria ja maksuttomia miniseminaareja. Tapahtuman 2022 diaesitykset on julkaistu Slideshare-palveluun. Tästä pääset tutustumaan tapahtuman esityksiin.

Päihdepäivät-tapahtumaa järjestää vuosittain EHYT ry ja Ehkäisevän päihdetyön järjestöverkosto.

Päihdepäivistä voit lukea lisää osoitteessa www.päihdepäivät.fi

Videolla tunnelmia vuoden 2018 Päihdepäiviltä Kulttuuritalolta.

Lisätietoja

Cilla Schroeder.

Schroeder Cilla

Asiantuntija 050 407 4130
Katso henkilön esittely