Ehkäisevän päihdetyön klinikka

EHYT ry:n Nuorisoalan osaamiskeskustoiminta toteuttaa nuorisotyön ehkäisevän päihdetyön klinikkaa Osaamiskeskus Kanuunan Discordissa.

Kuva tietokoneen näppäimistöstä ja sormista.
Kuva: Rodeo

Mitä?

Ehkäisevän päihdetyön klinikka on matalan kynnyksen kysymys- ja keskustelupaikka Osaamiskeskus Kanuunan Discord-palvelimella, Osaajat online -puhekanavalla. Klinikka toteutetaan ennalta ilmoitettuina aikoina, noin 5-6 kertaa vuodessa. 

Miksi?

Ehkäisevän päihdetyön klinikan tarkoituksena on tarjota apua ja käytännön vinkkejä nuorisotyössä toteutettavaan ehkäisevään päihdetyöhön. Klinikalle voit tulla vapaasti seuraamaan keskustelua tai kysymään itseäsi askarruttavista ehkäisevään päihdetyöhön liittyvistä aiheista.  

Kenelle?

Klinikka on avoin kaikille nuorisoalan ammattilaisille, jotka toteuttavat työssään tai ovat kiinnostuneet ehkäisevästä päihdetyöstä, erityisosaamista tai pitkää kokemusta ehkäisevän päihdetyön alalta nuorisotyöstä ei tarvita.

Miten pääsen mukaan?

Klinikalle voi osallistua oman aikataulunsa mukaan silloin, kun se on itselle mahdollista. Klinikka on valtakunnallinen ja kokoontuu Osaamiskeskus Kanuunan Discordissa, Osaajat online -puhekanavalla.

Saat tiedon klinikan ajankohdista EHYT ry:n Nuorisoalan Osaamiskeskustoiminnan Instagramista, Kanuunan Discordista tai EHYT ry:n tapahtumakalenterista.  

Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja ja tiedustelut

Niina Himanka.

Himanka Niina

Ehkäisevän päihdetyön asiantuntija 050 549 8714
Katso henkilön esittely