Olet täällä

Yrityksiä palkittiin ehkäisevän päihdetyön kunniakirjalla

20.12.2012
Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry:n Internet- ja mobiilityön yksikkö on jakanut joulukuussa ensimmäiset kunniakirjat järjestön ehkäisevää päihdetyötä tukeville palveluntarjoajille. Vuonna 2012 kunniakirjat saivat Somia Dynamoid Oy, watAgame ApS, Hevostallinet Oy ja A-lehdet.

Palkitut yritykset mahdollistavat ehkäisevän päihdetyön tekemisen omilla sivustoillaan IRC-Galleriassa, goSupermodelissa, Hevostalli.net:ssä ja Demi.fi:ssä. Palkitut yritykset mahdollistavat suosituilla sivustoillaan järjestön ehkäisevän päihdetyön tekemisen. Osa yrityksistä on ollut järjestön yhteistyökumppanina useamman vuoden ajan. Yhteistyön ansiosta ehkäisevä päihdetyö tavoittaa isot ihmisryhmät, kohdennetusti. Kunniakirjat jaetaan joka vuosi.

EHYT ry toimii kyseisillä sivustoilla keskustellen erilaisista päihdetyön teemoista ja niihin liittyvistä ilmiöistä. Toiminnan tavoitteena on mennä sinne missä lapset, nuoret sekä aikuiset ovat ja tuoda viihteellisin keinoin opetuksellista, kasvattavaa sekä pohtimaan haastavaa sisältöä internetiin.

Lisätietoa
Maarit Nyqvist
etu.sukunimi@ehyt.fi

 
Avainsanat: 
Ehkäisevä päihdetyö
 
X
CAPTCHA
Vahvista, että olet oikea käyttäjä, etkä botti
1 + 15 =
Ratkaise tämä pieni laskutehtävä ja anna vastaus. Esim. 1+3, anna 4.