Olet täällä

Toimintaa lapsille

Meidät HUBU-aikuiset voit löytää esimerkiksi pelailemasta Minecraftista tai juttelemasta Habbosta, joka viikko.

Habbo

Mikä on keltainen, nelipyöräinen laatikko, joka ei liiku minnekään? Se on Habbo-hotellissa sijaitseva HUBU-bussimme. Sisään pääsee kerran viikossa juttelemaan päivän aiheesta. Myös bussin odotuspuistossa voit jutella meidän kanssa, tai vaikka omien kavereittesi.

Habbo-hotelliin pääset habbo.fi-sivuston kautta. Bussi on auki yleensä keskiviikkoisin klo 14–16. Käy katsomassa HUBU-Klubin foorumilta (löytyy odotuspuistosta) tarkemmat tiedot keskusteluaiheista ja muutoksista aikatauluihin. Tunnistat meidät HUBU-ohjaajat keltaisesta hymynaamamerkistä.

 

Minecraft

Tule kanssamme rakentamaan! HUBU-ohjaajat seikkailevat Fisucraftin palvelimella torstaisin klo 16–18. Tule testaamaan selvitätkö rakentamamme sokkelon haastavine kysymyksineen! Fisucraftiin pääset pelaa.fisucraft.net-osoitteen kautta, ja Hubulan komennolla /warp hubu. Nähdään Fisussa!

 

YouTube

Youtubeen teemme videoita. Mikä ei ole mikään yllätys, koska kyseessä on videopalvelu. Yleensä näet videolla Mikaelin puhumassa erilaisista asioista, mutta teemme myös videosarjoja eri aiheista. Myös pelivideoita saattaa kanavalle joskus ilmestyä, joten pidä huolta, että olet tilannut kanavan, että varmasti näet jokaisen videomme!

Kanavamme löydät helpoiten osoitteesta bit.ly/hubukanava. Voit laittaa omat kommenttisi videoihin, niin yritämme niihin vastata mahdollisimman pian. Voit myös ehdottaa aiheita, mistä aiheista voisimme videoita tehdä.