Olet täällä

Nuorisotyö

Nuorisotyö on ehkäisevää päihdetyötä. Olemme keränneet työsi tueksi EHYTin lyhyitä koulutuksia ja käytännönläheisiä materiaaleja. Ota yhteyttä jos innostut tai haluat kysyä lisää.

KOULUTUKSET AMMATTILAISILLE

Miten puhua kannabiksesta tarjoaa kattavaa tietoa kannabiksesta ja sen käytöstä sekä aiheen puheeksi ottamisesta nuoren kanssa. Koulutusmallia voi hyödyntää myös oman kannabisaiheisen tilaisuuden järjestämisessä. (Kesto: 2 tuntia)

Ryhmäilmiö-koulutus on kahden tunnin mittainen kokonaisuus, jossa perehdytään keinoihin luoda toimivia nuorten ryhmiä. Koulutuksessa käydään läpi mm. ryhmän vaiheita, ryhmässä tapahtuvia ilmiöitä, käytännön harjoitteita sekä hyviä vinkkejä erilaisiin ryhmätilanteisiin.

Pelitaitoa ammattilaisille tarjoaa ajankohtaista tietoa ja työvälineitä lasten ja nuorten digitaalisen pelaamisen käsittelyyn. Koulutuksen teemoja ovat lasten ja nuorten pelaaminen, pelikulttuurit, pelikasvatus sekä pelien haitat ja niiden ehkäisy. Sisältää materiaalipaketin.(Kesto: 2-4 tuntia)

Tilaa koulutus tai tutustu tarkemmin koulutuksiin.

TYÖYHTEISÖILLE TARJOAMME

Puheeksiottokoulutus on suunnattu työllistämistä, kuntouttavaa työtoimintaa tai työpajatoimintaa toteuttaville työyhteisölle. Koulutus käsittelee työyhteisön pelisääntöjen asettamista päihdekysymyksissä sekä päihdehaittojen puheeksiottamista. (Kesto: 2-3 tuntia)

Huugo-päihdeohjelma on työyhteisön ohjeistus, jonka avulla voidaan ennaltaehkäistä ja puuttua päihdeongelmiin. Katso lisää: huugo.fi.

Lisätiedot:

Ilmo Jokinen
050 407 7188

 
X
CAPTCHA
Vahvista, että olet oikea käyttäjä, etkä botti
9 + 2 =
Ratkaise tämä pieni laskutehtävä ja anna vastaus. Esim. 1+3, anna 4.