Olet täällä

Nikotiini

28 PÄIVÄÄ ILMAN
MUUT NEUVONTAPISTEET

Valmistaudu kunnolla tupakoinnin lopettamiseen – video

Mitä huolellisemmin tupakoinnin lopettamista työstää mielessään ja valmistautuu siihen, sitä suurempi mahdollisuus on onnistua. Tässä videossa muutamia vinkkejä, jotka on hyvä pitää mielessä, kun valmistautuu lopettamiseen. Näistä kertomalla voi myös tukea ystävää, työkaveria tai perheenjäsentä lopettamispäätöksen tekemisessä ja siinä pysymisessä. Lopettaja tarvitsee kannustajan.

Katso video täältä

28 päivää ilman

28 päivää ilman on kaikille sopiva ohjelma tupakoinnin lopettamiseen. Ohjelma koostuu teematapaamisista ja vertaistuesta. Jokainen tapaaminen sisältää lopettamisneuvonnan.

Ohjelma on kehitetty Savuton Kunta ja Savuton pääkaupunkiseutu -projektien yhteistyönä.

Palvelua tuottavat Suomen Sydänliitto ry, Hengitysliitto ry, Syöpäjärjestöt, Ehkäisevä Päihdetyö EHYT ry sekä Filha ry.

 

Ilmoittaudu mukaan: www.28paivaailman.fi


Muut neuvontapisteet

Stumppi – tukea lopettamiseen

Maksuton Stumppi-neuvontapuhelin tarjoaa yksilöllistä tukea ja neuvontaa tupakoinnin lopettajille. Neuvontapuhelimeen 0800 148 484 voi soittaa nimettömänä. Puhelimeen vastaavat tupakkavieroitukseen perehtyneet terveydenhuoltoalan ammattilaiset.

Puhelinneuvonnan lisäksi löydät Stumppi.fi -sivustolta tietoa, testejä ja laskureita sekä vertaistukea eli keskustelupalstan.

Fressis - Näin lopetat tupakoinnin

Fressis on nuorille suunnattu sivusto, joka jakaa tietoa terveydestä, kannustaa terveellisiin elintapoihin ja hyviin valintoihin omassa arjessa. Fressiksen Näin lopetat tupakoinnin -osiossa saat tietoa, miten tupakoinnin / nuuskaamisen lopettamiseen voi valmistautua ja mitä on hyvä miettiä ja tehdä matkan varrella.

 
X
CAPTCHA
Vahvista, että olet oikea käyttäjä, etkä botti
2 + 0 =
Ratkaise tämä pieni laskutehtävä ja anna vastaus. Esim. 1+3, anna 4.