Olet täällä

Elämänpolun risteyksessä -koulutus, Järvenpää, 10.-12.11.2017

Päivämäärä: 
10.11.2017 - 12.11.2017
Kellonaika: 
17:30
Kategoria: 
koulutus

Elämänpolun risteyksessä -pilottikoulutus

Eläkkeelle siirtyminen on suuri muutos. Se voi tuoda mukanaan paljon omaa aikaa, mahdollisuuksia tehdä haaveilemiaan asioita, mutta se voi tuoda yllättäviä vaikeuksia ja nostaa esiin vanhoja ongelmia.
Eläkkeelle valmistautuminen tai elämänmuutoksen läpikäyminen eläkkeellä antaa elämän uuteen vaiheeseen voimaa ja välineitä.
Elämänpolun risteyksessä koulutuksessa hahmotat omaa elämänkulkuasi, kartoitat omia voimavarojasi ja saat tietoa mm. muutoksen hallinnasta elämäntilanteen muuttuessa. Kurssilla saat valmiuksia käsitellä elämänmuutostasi ja halutessasi toimia kurssin jälkeen ryhmänohjaana muille samassa tilanteessa oleville.

Elämänpolun risteyksessä -koulutus sopii sinulle kohta tai juuri eläkkeelle jäänyt. ​
Katso tarkempi ohjelma täältä ja ilmoittaudu mukaan!

EHYT ry toteuttaa pilottikoulutusta yhteistyössä Seurakuntaopiston Agricolan ja Eläkeliitto ry:n kanssa.

Kurssin osallistumismaksu on 300 € + ruoat ja majoitus. Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry tarjoaa 14 osallistujalla mahdollisuuden osallistua syksyn kursseille (joko tälle tai 6.-8.10. olevalle) ilman osallistumismaksua. Osallistuja maksaa vain ruoasta ja majoituksesta. Ohjelmassa mainitut ateriat n. 73 € ja majoitus 2 hh:ssa n. 120 €. Lisämaksu yhden hengen huoneesta 12 €/vrk
 
 
Lisätietoa koulutuksesta antaa EHYT ry:stä Antti Hytti antti.hytti@ehyt.fi.