Olet täällä

Savuton tauko haastaa työpaikkoja

24.05.2017
Ensi keskiviikkona 31.5. vietetään Savuton Suomi -päivää, jonka tämän vuoden teemana on Tulevaisuuden työpaikka on savuton. EHYT osallistuu toista kertaa järjestettävään teemapäivään Savuton tauko -haasteella.

EHYT rohkaisee Savuton tauko -haasteellaan eri yritysten työntekijöitä viettämään savutonta taukoa työpäivän aikana 31.5. Työpaikkoja kannustetaan myös julkaisemaan sosiaalisessa mediassa kuvia savuttomista tauoista hashtageillä #savutontauko ja #savutonsuomi. Kuka tahansa voi osallistua, joten ota sinäkin haaste vastaan!

Savuton tauko -haasteen vastaanottaminen voi toimia pienenä askeleena kohti savuttomuutta, varsinkin jos työkaverit lähtevät haasteeseen mukaan ja tukevat toinen toisiaan. Haastetta voi halutessaan jatkaa esimerkiksi kesäkuun ajan. Vaikeinta haasteessa on omien ajatusten kohtaaminen; miksi vietän taukoni polttaen, pitäisikö asialle tehdä jotakin? Haaste pyrkii herättämään ajatuksia ja nostamaan esiin, että jokaisella savuttomalla tauolla on merkitystä.

Savuton Suomi -päivän kunniaksi voi järjestää pienimuotoista, virkistävää taukotoimintaa, joka kannustaa savuttoman tauon viettämiseen. Tässä on vinkkejä savuttomaan taukotoimintaan: 

  • vetäkää lyhyt taukojumppa
  • muodostakaa niskahierontarinki
  • kävelkää kymmenen minuuttia ulkona
  • ratkokaa yhdessä ristikkoa tai tietovisaa  
  • värittäkää värityskuvia
  • pitäkää pienimuotoiset nyyttärit  
  •  

Savuton tauko -haasteessa jokaisella on mahdollisuus haastaa itsensä viettämään savutonta taukoa työpäivän aikana.

Ota haaste vastaan ja julkaise kuva somessa siitä, kuinka teillä vietetään savutonta taukoa!

#savutontauko #savutonsuomi 
 

Avainsanat: 
Savuton Suomi
 
Marjo Rinne
Kampanjakoordinaattori, EHYT ry
X
CAPTCHA
Vahvista, että olet oikea käyttäjä, etkä botti
7 + 0 =
Ratkaise tämä pieni laskutehtävä ja anna vastaus. Esim. 1+3, anna 4.